Praėjusią savaitę Maskvoje vyko arbitražo teismo posėdis, kuriame buvo nagrinėjamas prancūzų aktoriaus ieškinys J. Lazarevai. Maskvos arbitražo teismo sprendimu, verslininkė negalėjo paaiškinti, kokių, kiek ir už kokią kainą paslaugų ji suteikė aktoriui. Jos parodymai keitėsi viso proceso metu. Pats aktorius teigia, kad pinigai iš jo sąskaitos buvo nurašyti už neaiškias paslaugas.

J. Lazarevai teks grąžinti 4,5 mln. rublių (65 tūkst. eurų), kurie iš G. Deprdieu sąskaitos buvo pervesti į jos sąskaitą (tai patvirtina banko dokumentai). Dar milijonas rublių išeis baudoms, procentams.

Primename, kad G. Depardieu interesams Rusijoje atstovaujanti kompanija „FMGgroup“ jau apie pusmetį bylinėjosi su J. Lazareva. Dar gruodį aktoriaus advokatai pateikė Arbitražo teismui iš karto tris ieškinius 5 mln. rublių sumai (be procentų).

Kai tik G. Depardieu gavo Rusijos pilietybę, jis užregistravo Rusijoje individualią veiklą, atidarė sąskaitą viename Rusijos banke, iš kurio ir nutekėdavo pinigai J. Lazarevai.