Televizijos kanalo „Spas“ generalinis direktorius B. Korčevnikovas laidos „Solovjov Live“ metu pasisakė apie rusus, kurie atsisako kariauti Ukrainoje. Vaizdo medžiagoje matyti, kad jis verkia ir kažką neaiškiai kalba apie karo ir mobilizacijos priešininkų požiūrį į tėvynę.

„Kas yra mūsų Tėvynė, jeigu už ją kažkas atiduoda gyvybę, o aš, vadinasi, jos nemyliu. Bet jeigu dėl jos verta paaukoti gyvybę, tai kaip man toliau gyventi, jeigu net tada tu nesugebėsi pakeisti savo požiūrio į savo šalį, ant tavęs galima dėti kryžių! Tu esi niekas, „zero“, nulis...“ – graudinosi jis.


B. Korčevnikovas tuos, kurie nepasiruošę atiduoti gyvybės už Rusiją, vadina „puvėsiais“ ir „šiukšlėmis“.

Laidų vedėjo teigimu, su karinės tarnybos vengiančiais ir karui Ukrainoje besipriešinančiais žmonėmis „susidoros“ Dievas. Emocingo dialogo pabaigoje televizijos kanalo „Spas“ generalinis direktorius Alos Pugačiovos gerbėjams ir, regis, pačiai primadonai kandžiai pasiūlė „džiaugtis toliau“.

„Tu puvėsis, šiukšlė. Viešpats moka tokius žmones neapkęsti, naikinti ir deginti. Nereikia jaustis nesmagiai dėl šių žodžių, raštus skaitykite ir į gyvenimą žiūrėkite. Moka Viešpats su tokiais tvarkytis. Jeigu už tave pasiaukojusio žmogaus mirtis nesugebėjo ištirpdyti tavo širdies ledų ir apšviesti tavo proto“, – piktai pridūrė B. Korčevnikovas.

B. Korčevnikovas garsėja kaip Vladimiro Putino režimo ir karo Ukrainoje šalininkas. Neseniai jis Donbasą pavadino Rusija. Taip pat B. Korčevnikovas lankėsi Donecko srityje esančiame okupuotame Debalcevės mieste.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)