Pirminiais duomenimis, žmonių mirties priežastys – šautinės žaizdos ir apsinuodijimas degimo produktais.

Anksčiau Sveikatos apsaugos ministerija paskelbė neišsamų žuvusių per teroro aktą žmonių sąrašą, jame buvo 37 žmonių pavardės.


Po penktadienio teroro išpuolio Maskvoje, šeštadienio popietę pasisakė ir Vladimiras Putinas. Kaip minėjo savo kalboje, užpuolikai esą bandė pabėgti į Ukrainą, todėl buvo sustiprintas saugumas.

Jis paskelbė gedulo dieną kovo 24-ąją.

Visi atsakingi asmenys bus nubausti, priduria prezidentas. Tęsdamas savo kalbą Rusijos prezidentas sakė, kad visi užpuolikai buvo surasti ir dabar yra sulaikyti.

Rusijos Federalinės saugumo tarnybos (FSB) vadovas informavo šalies prezidentą Vladimirą Putiną, kad teroro akto Maskvoje tyrime buvo sulaikyta 11 asmenų, 4 iš jų yra tiesiogiai susiję su šaudynėmis, praneša Rusijos valstybinė agentūra „RIA Novosti“.

Penktadienio, kovo 22-osios, vakarą koncertų salėje „Crocus City Hall“ netoli Maskvos nežinomi asmenys ėmė šaudyti į žmones. Pasak Rusijos žiniasklaidos, incidentas įvyko prieš prasidedant grupės „Piknikas“ koncertui. Liudininkai sakė, kad vyras šaudė, taip pat mėtė petardas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)