Į pietus nuo Dalaso esančiame Lankasteryje tornadas nuplėšė namų stogus, o pastatus persmeigė skraidantys sienojai. Miesto meras teigė, kad nuo tornadų nukentėjo maždaug 300 namų. Visame mieste buvo paskelbta komendanto valanda, taip pat atidaryta prieglauda, rašo cnn.com.

„Viskas vyko tarsi filme „Ozo šalies burtininkas“, - pasakojo Gwen Dabbs, kuri nespėjo pasislėpti vidiniame kambaryje, kol audra dar nebuvo išdaužusi langų. Siaučiant tornadui, ji gūžėsi svetainės kampe, apsisiautusi antklodėmis.

„Nuo tupėjimo kampe man skauda visą kūną. Tačiau nepatyriau nė vieno sužeidimo, nė vieno nubrozdinimo ir tuo labai džiaugiuosi. Ačiū tau, Dieve“, - sakė ji.

CNN padalinys WFAA paskelbė pribloškiantį vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip tornadas svaido į orą vilkikus ir varto juos tarsi žaislus. Dangų užtemdę grėsmingi debesys, dėl kurių tapo tamsu tarsi vėlų vakarą.

„Vaizdai, kuriuos matome, yra siaubingi. Gavome pranešimų apie daugybę sužalotų žmonių, bet informacijos apie aukas kol kas nėra“, - sakė Teksaso gubernatorius Davidas Dewhurstas.