Taip pareiškė V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas, pateikdamas komentarą žiniasklaidos kompanijai „Ostorozhno Media“. Apie tai pranešė jos įkūrėja Ksenija Sobčiak.

Korespondento paklaustas, ar V. Putinas dalyvaus rinkimuose kaip save išsikėlęs kandidatas, D. Peskovas atsakė – dar neaišku.

„Kol kas šiuo klausimu nepriimtas jos sprendimas“, – sakė jis.

Lapkričio 13-osios ryte rusų laikraštis „Kommersant“ parašė, kad vidinis politinis blokas svarsto siūlyti V. Putiną į prezidento rinkimus save išsikėlusiu kandidatu. Šią informaciją patvirtino trys šaltiniai iš Kremliaus politinio rato.

„Svarstomi įvairūs variantai, jie bus lyginami su sociologiniais rezultatais“, – rašoma leidinyje.

„RosZMI“ skelbia, kad V. Putino komanda aktyviai aptarinėja informaciją apie jo nominavimo į rinkimus iniciatyvinę grupę. Galutinė sudėtis dar nenustatyta, tiesa, joje gali būti dainininkas Shamanas (Jaroslavas Dronovas), režisierius Nikita Michalkovas ir pirmoji Rusijos kosmonautė Valentina Tereškova. Iniciatyvinėje grupėje turėtų būti apie 500 žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją