Dar neseniai vyko pasiruošimas dideliam koncertui „Krymo pavasaris“, kuriame tradiciškai dalyvauja ir Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

Rusija 2014 metais aneksavo Ukrainos Juodosios jūros Krymo pusiasalį.

Kaip skelbta anksčiau, į renginį Maskvoje, skirtą paminėti devintąsias Krymo aneksijos metines, rusai buvo viliojami „nemokamu bufetu“.

Prognozuota, kad šeštadienį Maskvos Lužnikų stadione mitinge-koncerte dalyvaus dešimtys tūkstančių žmonių. Kremlius apie renginį neužsiminė, bet socialinėje žiniasklaidoje jis aktyviai reklamuotas, savanorių grupėse rusai aktyviai raginti dalyvauti „patriotiniame renginyje“.

„2023 metų kovo 18 dieną Lužnikų sporto arenoje vyks patriotinis renginys, skirtas Krymo susijungimo su Rusija dienai!“ – skelbta savanorių grupės „Mega Volunteer Moscow“ įraše „VKontakte“, kuriame galima rasti ir nuorodą registracijai.

Didžiosiomis raidėmis skelbime teigta, kad renginyje laukiama Rusijos prezidento V. Putino kalbos.

„Jūsų laukia tokių Rusijos popmuzikos pasaulio žvaigždžių kaip Shaman, Olegas Gazmanovas, „Liube“, „After Tomorrow“ pasirodymai bei kiti atlikėjai. Mūsų komanda jums garantuoja puikų reginį ir geriausias emocijas!!!“ – gyrėsi organizatoriai.

Organizatorių teigimu, užsiregistravusieji dalyviai galės naudotis „nemokamu bufetu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)