S. Šoigu laiške Rusijos Federacijos kultūros ministrei Olgai Liubimovai teigia, kad „specialiosios karinės operacijos rėmuose imamasi priemonių (Rusijoje) formuoti teigiamą visuomenės nuomonę, remiančią šalies vadovybę ir Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų veiksmus.

Kartu nurodoma, kad Rusijos žiniasklaidoje toliau rodomi filmai ir televizijos programos, kuriose dalyvauja V. Zelenskis, taip pat kūrybinius projektus įgyvendina Ukrainos prodiuseris A. Rodnianskis, kuris Maskvoje dirba nuo 2002 m.

„Šių asmenų populiarinimas dabartinėmis aplinkybėmis neprisideda prie šalies vadovybės ir Rusijos gynybos ministerijos priimtų sprendimų įgyvendinimo“, – teigiama laiške.

S. Šoigu laiškas („The Insider“)
Jame S. Šoigu paprašė „išspręsti Zelenskio ir Rodnianskio pašalinimą iš Rusijos Federacijos kultūros“.

Prodiuseris A. Rodnianskis „The Insider“ sakė nieko apie tai nežinojęs. „Jei ši informacija pasitvirtins, tai niekaip neturės įtakos mano veiklai. Jokiomis aplinkybėmis nesinaudoju Rusijos valstybės lėšomis“, – sakė jis.

Anksčiau A. Rodnianskis pasisakė prieš Rusijos ir Ukrainos karą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)