„Mes jau gana seniai nebe pora. Užtat esame partneriai ir labai artimi draugai. Ir darbas, ir kelionės, ir visa kita. Aišku, nesame pora, nes neįmanoma turint tiek darbų rasti save. Matomės per šventes, kai jis iš kur nors parskrenda arba aš atvažiuoju, tarkime, iš muziejaus atidarymo. Bet Milana (jųdviejų dukra) visada džiaugiasi“, – sakė ji.

A. Stoliarovas irgi patvirtino skyrybų faktą. Anot jo, tarp jų K. Šoigu seniai nebėra romantiškų jausmų, todėl jiedu nusprendė išsiskirti taikiai. Buvusiems sutuoktiniams pavyksta palaikyti draugiškus santykius ir vykdyti bendrus sporto projektus. A. Stoliarovas pridūrė, kad labai nerimavo dėl dukros Milanos, kurią augina kartu su buvusia žmona.

Šoigu dukra su vyru

Kol kas neaišku, ar jiedu iš tikrųjų išsiskyrė, ar tiesiog viešai pamelavo, kad pagerintų dėl skandalingo žento papildomai nukentėjusio ministro reputaciją.

K. Šoigu ir A. Stoliarovas susituokė 2021 m. Rusijos gynybos ministro žentas nuo plataus masto invazijos į Ukrainą pradžios ne kartą buvo atsidūręs propagandinių tinklaraštininkų akiratyje dėl, jų teigimu, „nepatriotiško“ elgesio, nes gyvena Dubajuje ir linksminasi vakarėliuose.

Šoigu dukra su vyru

Ypač A. Stoliarovas nepatiko privačios karinės bendrovės „Wagner“ savininkui Jevgenijui Prigožinui, kuris piktinosi, kad tinklaraštininkas nepalaiko Rusijos karo su Ukraina ir gyvena nerūpestingą gyvenimą.

2023 m. vasario mėnesį A. Stoliarovas pateko į skandalą, kai socialiniuose tinkluose patiktuku pažymėjo žurnalisto Jurijaus Dudo įrašą apie „beprasmišką ir kruviną Putino karą“, skirtą karo Ukrainoje metinėms. Tiesa, po susirašinėjimo su karo šalininkais, kurie jam pasiūlė vykti į frontą, tinklaraštininkas patiktuką pašalino.

Rusijos gynybos ministro dukra irgi ne itin mėgstama kai kurių buvusių Rusijos aukšto rango valdininkų. Pavyzdžiui, buvęs „Roskosmos“ vadovas Dmitrijus Rogozinas yra ją išvadinęs „idiote“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)