Skelbiama, kad šventėje dalyvaus daugiau nei šimtas itin svarbių svečių, skelbia obozrevatel.com.

Vestuvių puota vyks viešbutyje „Rodina“, priklausančiam oligarchui Olegui Deripaskai, informuoja „Bloknot“.

Kaip teigia viešbučio atstovas, ceremonijai jau viskas paruošta. Esą pirmųjų svečių laukiama jau penktadienį.

Prieš vestuves jau imtasi ypatingų saugumo priemonių, dėl jų kilo nemenkas skandalas. Skelbiama, kad besiilsinčių paplūdimyje prie „Rodina“ viešbučio paprašyta šventės metu poilsį rinktis kitoje vietoje.

„Tokių priemonių imtasi norint užtikrinti jaunavedžių ir svečių ramybę ir patogumą. Paplūdimiai bus saugomi. Šiandien pradėtas mūsų poilsiautųjų perkėlimas į tris netoliese esančias sanatorijas. Žmonės bus priversti apsistoti kitur vos trims dienoms. Kai viskas baigsis, jie galės grįžti į savo numerius. Svarbiausia, kad svečiai jaustųsi gerai, nesuktų galvos dėl saugumo, jiems netrukdytų smalsuoliai ir žurnalistai“, – teigia viešbučio atstovas.

Skelbiama, kad vestuvės garsiems jaunavedžiams kainuos daugiau nei 5 mln. rublių.

Kalbama, kad į vestuves atvyks Jana Rudkovskaja, Anna Semenovič, Jelena Sever, Olga Slucker, Alla Michejeva, Liudmila Mitvol bei T. Navkos kolegos iš ledo šou Aleksejus Jagudinas, Tatjana Totmiakina, Romanas Kostomarovas, Marija Petrova ir kiti.

Svečius ketinama vaišinti jūros gėrybėmis, kurios į viešbutį bus atvežtos iš Maskvos. Ant šventinio stalo netruks austrių, krabų, midijų, kitų jūros gėrybių, ikrų, įvairių salotų ir kitų šaltųjų patiekalų. Skelbiama, kad vestuvininkus linksmins kolektyvai iš Krasnodaro.

Po vestuvių jaunavedžiai išvyks į povestuvinę kelionę.

T. Navka ir D. Peskovas susipažino 2010 metais. Prieš metus T. Navka jam pagimdė dukrą Nadieždą.

Kaip skelbia „Obozrevatel“, seniau čiuožėja atvirai papasakojo, kaip D. Peskovas paliko žmoną ir tris vaikus.