Socialiniuose tinkluose plinta informacija, kad dega saugykla su 1,2 tūkst. tonų degalų. Gaisras išplito 100 kv. metrų plote.

„Gaisro plotas – 96 kvadratiniai metrai. Remiantis pirminiais duomenimis, nukentėjusiųjų nėra. Incidento vietoje dirba daugiau nei 60 žmonių ir 15 technikos vienetų. Ugnies išplitimo rizikos nėra. Gaisro priežastys nustatinėjamos“, – savo „Telegram“ kanale parašė Krasnodaro krašto gubernatorius Venjaminas Kondratjevas.

Gaisras kilo netoli oro uosto ir naftos bazės, Aviacionaja gatvėje, naujienų agentūrai „RIA Novosti“ patikslino skubios pagalbos tarnyba. Oro uosto atstovai pareiškė, kad darbas dėl užsidegusios kuro talpyklos nebuvo nutrauktas ir kad oro uostas funkcionuoja įprastai.

Vadovaujantis „Telegram“ kanalo „Shot“ duomenimis, talpykla su 1 200 tonų žibalo užsidegė po garsaus sprogimo, kurį vietos gyventojai išgirdo apie 5 val. ryto. „Gaisras galėjo kilti dėl bepiločio atakos“, – pažymi „Shot“. Apie sprogimą taip pat rašo „Telegram“ kanalas „Mash“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)