Aktorė ir modelis Miriam Loddo, kuri dalyvaudavo vadinamuose S. Berlusconi „bunga bunga“ vakarėliuose, teismui sakė, kad jis jai tebemoka 2,5 tūkst. eurų (8,5 tūkst. litų) per mėnesį, rašo „The Telegraph“.

Milijardierius verslininkas anksčiau yra sakęs, kad moka pinigus jaunoms moterims, nes jų gyvenimus sugriovė prokuratūros kaltinimai, esą jos buvo prostitutės, kurioms jis mokėjęs už seksualines paslaugas.

Praėjusį penktadienį per atskirą, bet glaudžiai susijusį teismą grupė jaunų žvaigždučių patvirtino, kad jos iš S. Berlusconi taip pat tebegauna dosnias sumas pinigų ir kad jis dažnai apmoka joms būsto nuomą.

Visos merginos - Eleonora De Vivo, Marysthelle Polanco, Elisa Toti, Ioana Visan ir Aris Espinoza - lankydavosi S. Berlusconi susibūrimuose, kurie būdavo rengiami jo viloje Arkore už Milano.

„Gaunu 2,5 tūkst. eurų per mėnesį, nes pažįstu Silvio Berlusconi, nes auginu mažą mergaitę ir po skandalo buvau vaizduojama kaip prostitutė“, - sakė M. Polanco.

I.Visan taip pat teigė, kad S. Berlusconi įteikė jai vienkartinę dovaną – 10 tūkst. eurų (34 tūkst. litų).

E. Toti neigė, kad merginos per vakarėlius užsiimdavo kokia nors seksualine veikla ir sakė, kad „daugiausia, ką jos darydavo, tai nusirengdavo iki apatinio trikotažo“. Ji taip pat tvirtino, kad frazė „bunga bunga“ tebuvo juokas, paplitęs tarp vakarėlių viešnių.

S. Berlusconi, nuo kurio atsistatydinimo iš ministro pirmininko posto pirmadienį suėjo lygiai metai, kaltinamas piktnaudžiavęs tarnybine padėtimi ir mokėjęs už seksą nepilnametei prostitutei – marokiečių kilmės šokėjai, pasivadinusiai Ruby. S. Berlusconi visus jam metamus kaltinimus neigia.