Taha Muntajibuddinas prasitarė, kad mokėsi toje pačioje Fort Verto mieste (Teksase) esančioje pradinėje mokykloje, kurią lankė ir vyriausia Turpinų duktė. Jai, pasak buvusio bendramokslio, buvo klijuojama utėlėtosios etiketė, rašo „The Sun“.

T. Muntajibuddinas prisimena Turpinų atžalą buvus trapaus kūno sudėjimo, turėjus tiesius plaukus, kirpčiukus ir dažniausiai vilkėjus tais pačiais rausvos spalvos drabužiais.

Ta mergaitė – dabar 29-erius metus turinti moteris. Kai septyniolikmetė jos sesuo paspruko iš Kalifornijoje esančių namų, kuriuose pastaruoju metu gyveno Turpinai, ir pranešė apie siaubingus juose vykusius dalykus, paaiškėjo, kad kartu su T. Muntajibuddinu vieną mokyklą kitados lankiusi poros dukra, kaip ir dar 12 jos brolių bei seserų, buvo priversta kone visą gyvenimą kęsti smurtą.

Buvęs Turpinų dukters bendramokslis širdį veriančioje „Facebook“ žinutėje prisipažino, kad dabar, kai sužinojo, ką teko išgyventi kitados pažinotai moteriai, jaučia ypač didelę kaltę dėl to, kaip seniau elgėsi.

„Neišeina nepasijusti niekšu, sužinojus, kad bendraklasė, iš kurios bičiuliai tyčiojosi sakydami, jog smirda š***, iš tiesų buvo priversta kone tiesiogine prasme sėdėti savo pačios išmatose dėl to, kad buvo grandinėmis prirakinta prie lovos“, – parašė T. Muntajibuddinas.

„Žinia, kad priešais tave per priešpiečius kitados sėdėdavęs asmuo turėdavo grįžti į nešvarumuose ir purve skendinčius namus, tuo tarpu kai tavęs laukdavo šiltas maistas, ne juokais šokiruoja“, – tvirtina buvęs Turpinų dukters klasiokas.

Vyras taip pat išreiškė viltį, kad dabar jau suaugusiai Turpinų dukrai, kurią kitados pažinojo, kaip nors pavyks atsitiesti ir pradėti pilnavertį gyvenimą.

Jis tvirtina, kad nepaisant visų patyčių, ji buvo vienas iš maloniausių žmonių, kurį kada nors teko sutikti.

„Ji turėjo keisto optimizmo, kurio nepavykdavo nei užgesinti, nei sumažinti jokiomis aplinkinių laidomomis pastabomis“, – parašė T. Muntajibuddinas.

Kita klasiokė, Stephanie Hernandez, Turpinų dukrą prisimena kaip ramią mergaitę, visada mūvėjusią dėmėtus ir per mažais džinsus.

Ji taip pat tvirtina, kad iš mergaitės buvo tyčiojamasi. „Prisimenu, kaip ją stumdydavo it skudurinę lėlę“, – sako moteris.

Kai Turpinai persikėlė į Kaliforniją, vienas iš vyresniųjų vaikų buvo išleistas mokytis vietiniame koledže. Tiesa, jo motina, Louise Turpin, kiekvieną dieną laukdavo prie mokyklos, kol baigsis pamokos, kad galėtų parsivežti berniuką namo.

Angie Parra, kartu su jaunuoju Turpinu lankiusi muzikos užsiėmimus, prisimena, kad vaikinas buvo mielas, bet keisto, uždaro būdo.

Ji taip pat paminėjo, kad Turpinų sūnus atrodė mirtinai išbadėjęs: kartą, per mokykloje surengtas suneštines vaišes, jis tiesiog nekramtydamas rijo maistą.

„Stovėdamas prie stalo jis tuštino lėkštę po lėkštės“, – sakė A. Parra.

Koledžo administracija patvirtino, kad vienas iš Turpinų iš tiesų mokėsi jų vadovaujamoje institucijoje, tačiau daugiau informacijos – net tokios, kurios skelbti nedraudžia jokie privatumą saugantys federaliniai įstatymai, – suteikti atsisakė.