Aukštas sportiškas blondinas teigė, kad jo klientais dažnai būna garsūs vyrai iš Estijos, rašo DELFI.ee.

Anonimu panorėjęs likti jaunuolis išvaizdus, inteligentiškas, pasitikintis savimi. Jis pasakojo apie save: „Gimiau Kijeve. Dabar man 19 m., šiemet baigiu vidurinę mokyklą. 2001 m. pradėjau mokytis vienoje Talino mokykloje. Turiu 9 m. seserį ir 14 m. brolį.“

- Kodėl nusprendėte verstis seniausia pasaulyje profesija?

- Viskas prasidėjo prieš dvejus metus, kai labai susidomėjau prostitucija. Vienu metu susidomėjimas virto laisvalaikio pomėgiu, kuris teikia man malonumą. Pirmą patirtį gavau per vieną interneto svetainę, kurioje patalpinau skelbimą, kad ieškau vadinamojo rėmėjo už tam tikras paslaugas. Viskas iš karto pavyko, atsirado klientas, kuris buvo manimi patenkintas ir sumokėjo tiek, kiek pageidavau. Negaliu atsakyti, kaip toks susidomėjimas atsirado. Nebuvo jokių prielaidų.“

- Ar emociškai sunku dirbti tokį darbą?

- Žinoma, yra tam tikros rizikos, tačiau aš įsitikinęs – jei viskas kruopščiai suplanuota, jei esi atsargus, gali išvengti įvairių problemų. Darbas nesunkus, nes veiksmingai jį gali atlikti tik tada, kai juo mėgaujiesi.

- Ar daug uždirbate?

- Per mėnesį uždirbu apie 600 eurų (2 072 Lt), na o konkurencija, klientų teigimu, didžiulė. Turiu draugą, kuris kartais kartu su manim tokiu būdu užsidirba pinigų.

Laikui bėgant atsirado pastovių klientų, tarp kurių ir garsūs Estijos vyrai. Galiu pasakyti tik tiek, kad vienas iš pastovių mano klientų – garsus televizijos laidų vedėjas, taip pat – vienas verslininkas, kurį žino daugelis. Jie pas mane apsilanko rečiausiai kartą per mėnesį. Kartais – ir kelis kartus per mėnesį.

Kreipiasi ir vedę vyrai, o kartais jie ateina su žmonomis. Tokią patirtį turėjau vieną kartą – klientas papasakojo, kad yra vedęs. Paskui vėl susitikome, tada tenkinau ne tik jį, bet ir jo žmoną.

Esu biseksualus, kartais man kyla noras turėti merginą.

- Ar ilgai ketinate verstis prostitucija ir ko tikisi ateityje?

- Manau, ilgai tuo nesiversiu. Gal metus–dvejus. Ateityje norėčiau tapti inžinieriumi arba medijos specialistu.