Pranešama, kad gegužės 7 d. Maskvos Kulakovo akušerijos ir ginekologijos centre A. Kabajeva pagimdė du sūnus.

Dom2Life.ru praneša, kad visos gimdyvės, kurios buvo tame pačiame aukšte kaip ir gimnastė, buvo perkeltos į kitas palatas. Apsaugininkai esą griežtai saugojo koridorių, kad į jį nepatektų joks pašalinis asmuo.

Leidinys rašo, kad A. Kabajevos gimdymą priėmė geriausi specialistai. Vėliau sportininkė buvo perkelta į VIP palatą. Kalbama, kad maistą Alinai gabeno iš elitinių Maskvos restoranų.

Kiek dienų klinikoje praleido gimnastė, nepatikslinama. Vaikų vardai ir duomenys taip pat nėra žinomi.

Gegužės 12 d. olimpinei čempionei sukako 36 m. Nors A. Kabajeva ir baigė sportininkės karjerą, ji ir toliau tęsia veiklą šioje srityje. Kasmet ji organizuoja ir veda festivalį „Alina“, kuriame rungiasi pradedančiosios sportininkės iš visos šalies.

Apie asmeninį gyvenimą A. Kabajeva pasakoti nelinkusi, ir tai kursto įvairiausius gandus. Beje, gandų A. Kabajeva taip pat nelinkusi komentuoti.

DELFI primena, kad jau daugelį metų kalbama, kad buvusią sportininkę A. Kabajevą su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu sieja romantiniai ryšiai.

Vakarų žiniasklaida yra rašiusi, kad jie turi vaikų. Vis dėlto oficialiai ši informacija patvirtinta niekada taip ir nebuvo.

2014 metais A. Kabajeva, septynerius metus išbuvusi parlamento nare, buvo nominuota vadovauti didžiausiai Rusijos žiniasklaidos priemonių valdančiajai bendrovei „National Media Group“.

Rusijos laikraštis „Moskovsky Korrespondent“ 2008 metais paskleidė gandą, kad V. Putinas ir A. Kabajeva slapta susižadėjo. Pats V. Putinas tokius pranešimus atkakliai neigė.

Kai V. Putinas 2013 metais paskelbė išsiskyręs su savo žmona Liudmila Putina, jo atstovas spaudai viešai pareiškė, kad prezidento gyvenime nėra kitos moters.