Sulaikymo motyvu, šaltinio teigimu, tapo faktas, kad blogeris neva vairavo turėdamas nebegaliojantį vairuotojo pažymėjimą.

V. Toropcevą policijos nuovadoje laikyti planuojama iki antradienio. „OVD Info“ praneša, kad jis paskelbė bado streiką, skelbia meduza.io.

Leidinys rašo, jog V. Toropcevas nėra vaizdo įrašo autorius ir „Youtube“ bei „Instagram“ vaizdo įrašą su J. Zarubino laidotuvėmis skelbė nurodydamas šaltinį.

Po paskelbimo jam ėmė grasinti nepažįstami žmonės, o policininkai „pasiėmė pokalbiui“ iš namų. V. Toropcevas policijos reikalavimu vaizdo įrašą ištrynė.

Rusijos vidaus reikalų ministerija informacijos apie V. Toropcevo sulaikymą nekomentuoja.

Vaizdo įrašas su J. Zarubino laidotuvėmis internete pasirodė su komentaru, kad jose dalyvavo vietos policijos viršininkas ir miesto prokuroras, o dėl laidotuvių procesijos mieste buvo užtverti keliai.

Rusijos vidaus reikalų ministerija paskelbė, kad viskas yra ne taip, ir pagrasino paduoti į teismą dėl garbės ir orumo įžeidimo. Policija taip pat pranešė, jog vaizdo įrašą paskelbęs žmogus yra įtrauktas į įskaitą. Neaišku, ar omenyje turėta V. Toropcevą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)