„Yra informacija apie lėktuvo kritimą. Buvo septyni keleiviai, du ekipažo nariai“, – pranešė jis.

A. Ivlinevo teigimu, po katastrofos liko gyvas 4 m. vaikas.

Agentūros šaltinis sakė, kad sudužo lėktuvas „L-410“, priklausęs aviabendrovei „Chabarovsko avialinijos“. Jis patikslino, kad lėktuve telpa 19 žmonių.

Visi per lėktuvo katastrofą žuvę žmonės buvo Nelkano gyvenvietės gyventojai, naujienų agentūrai „Interfax“ sakė atstovė Natalija Petuchova.

„Išgyveno tik ketverių metų mergaitė, ji paguldyta į ligoninę, vaiko būklė sunki“, – patvirtino A. Petuchova.

Ji pridūrė, kad lėktuvas smarkiai apgadintas. Anot pareigūnės, lėktuvas nukrito maždaug 5-7 kilometrų atstumu nuo pakilimo-nusileidimo tako.

Skelbiama, kad lėktuvas nukrito prieš pradėdamas leistis vietos oro uoste, esančiame Nelkano gyvenvietėje, 1000 kilometrų nutolusioje nuo regiono sostinės Chabarovskio, „Interfax“ informuoja vietos šaltiniai. Lėktuve iš viso buvo devyni žmonės, tarp kurių du įgulos nariai.

Remiantis Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos atstovais regione, nelaimė įvyko 13.30 val. minučių vietos laiku.

Aviacijos pareigūnai ryšį su lėktuvu prarado likus maždaug dviem kilometrams iki oro uosto, skelbia Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija.

Remiantis jos duomenimis, lėktuve buvo septyni žmonės, iš kurių du įgulos nariai.

Į incidento vietą pasiųsti ugniagesiai, gelbėjimo tarnybos ir greitosios pagalbos medikai. Laimei, nukritęs lėktuvas neužsidegė.

Maždaug 1,5-2 kilometrais nepataikęs ant nusileidimo tako, orlaivis nukrito miške.

Šiuo metu ekspertai tiria tris galimas tragedijos priežastis: tai sudėtingos oro sąlygos, piloto klaida ir techninis gedimas.

Susisiekimo ministerijos duomenimis, prie tyrėjų netrukus prisijungs ir Tarpvalstybinis aviacijos komitetas.