Kaspijos jūros flotilė paleido 18 raketų į septynis taikinius Rakos, Idlibo ir Alepo provincijose, sakė gynybos ministras Sergejus Šoigu.

Jau antrą kartą šie karo laivai panaudojami per rugsėjo 30 dieną pradėtą bombardavimo Sirijoje kampaniją.

„Sunaikintos 25 smogikų rengimo bazės, 19 ginkluotės ir sprogmenų gamybos fabrikų, 47 amunicijos sandėliai, taip pat ir kiti objektai“, – informavo S. Šoigu prezidentą Vladimirą Putiną.

„Banditų formuotės patiria didelių nuostolių. Sparnuotų raketų smūgiais vien tik į vieną objektą Deir az Zoro rajone sunaikinta daugiau kaip 600 smogikų“, – sakė ministras.

Tuo tarpu padėtį Sirijoje stebinti organizacija „Syrian Observatory for Human Rights“ (SOHR) pranešė, kad šioje provincijoje per mažiausiai 50 aviacijos smūgių žuvo mažiausiai aštuoni žmonės, sunaikinta dešimtys naftovežių.

V. Putinas pagyrė Rusijos operacijas Sirijoje, bet pridūrė, kad „to nepakanka“, norint išnaikinti džihadistus šioje šalyje, ir kad laukia dar „daugybė darbo“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (906)