Internete taip pat platinami kadrai, kuriuose įamžinta, kaip krauju paplūdusį vyrą į automobilį veda kamufliažine apranga vilkintys ginkluoti asmenys. Vaizdo įrašu savo „Telegram“ kanale pasidalino judėjimo „Mes kartu su Rusija“ pirmininkas Vladimiras Rogovas, prierašas skelbia „Vienas iš teroristų, sulaikytų Briansko srityje, bandė bėgti į mišką, bet mūsų pareigūnai nupjovė jam ausį“.

Anksčiau vaizdo įrašas su tuo pačiu vyru, prisistačiusiu trisdešimtmečiu Radžabu Alizade, pasirodė „Telegram“ kanale „ANNA News“. Minimame įraše asmuo sėdi sutvarstyta galva ir kruvinais drabužiais.

Anksčiau Rusijos saugumo tarnybos vadovas Aleksandras Bortnikovas pranešė, jog buvo sulaikyta vienuolika asmenų, iš jų keturi – įtariami teroristai, dalyvavę išpuolyje „Crocus City Hall“. Visi jie sulaikyti Briansko srityje.

Nv.ua taip pat praneša, jog vienam iš sulaikytųjų teroristų buvo nupjauta ausis. Esą, vaizdo įrašas pirmiausia pasirodė „Telegram“ kanalo „Mužskoje gosudarstvo“ įkūrėjo Vladislavo Pozdniakovo kanale, apie tai skelbia „Mediazona“.

Ant žemės gulinčiam vyrui surištomis rankomis ir kruvina galva vienas iš pareigūnų šaukia: „Ryk, p***a! Aš tau b**į nupjausiu ir į gerklę sugrūsiu!“.

Kai sulaikytasis bando išspjauti jam brukamą ausies dalį, sulaukia smūgio į veidą kumščiu.

„Mediazona“ informuoja, kad prieš tai „Telegram“ kanalas SHOT dalijosi vaizdo įrašu, kuriame panašios išvaizdos vyrą pareigūnai „atsiveda iš Briansko miško“. Dešinė vyro veido pusė paplūdusi krauju, ausies nematyti.

Dar viename įraše, kuriuo taip pat dalijasi SHOT, tas pats vyras jau sėdi – jo galva subintuota.

„Ji apklausia vyras, kurio balsas primena pareigūno iš vaizdo įrašo, kuris nupjovė ausį“, – pabrėžia šaltinis.

„Tau liko viena ausis, b**t!“, – įrašo pradžioje staugia pareigūnas.

Naujausią informaciją apie išpuolį rasite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)