Kaip skelbia usatoday.com, viename iš kambarių trečiajame A. Castro namo aukšte rastos grandinės, virvės ir spynos. Pranešama, kad į šį kambarį 10 metų kalintos Gina Dejesus, Michelle Knight ir Amanda Berry nebuvo įleidžiamos. Tokią informaciją esą patvirtino visos trys merginos.

Policija sako, kad tokiomis virvėmis ir grandinėmis buvo rišamos ir pagrobtos merginos, tad nauji radiniai sukėlė įtarimų, kad A. Castro galėjo planuoti dar vieną įkalinimą.

A. Castro advokatas, paklaustas apie šiuos radinius, komentuoti atsisakė, tačiau netrukus išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad „teisėsaugai nedera skleisti informacijos apie šią bylą“.

Praėjus mėnesiui po to, kai buvo išlaisvintos trys moterys, policija vis dar tiria „kankinimų kambariu ir privačiu kalėjimu“ vadinamą namą.

DELFI primena, kad gegužės pradžioje viename name Klivlande rastos prieš 10 metų dingusios trys moterys: Michele Knight dingo 2002 m., kai jai buvo 20 m., Amanda Berry dingo 2003 m. būdama 16 m., po metų dingo 14 m. Gina DeJesus.

A. Berry pagalbos šauksmą išgirdo vienas kaimynas, kuris ją išlaisvino iš namo, o po to buvo surastos dar dvi moterys ir šešiametė A. Berry duktė.