Tokią informaciją suteikia savaitgalį slapčia kaimyno darytos nusikaltėlio nuosavybės nuotraukos, kurias pavyko gauti CNN žurnalistams.

Kaimynas paprašė neskelbti jo pavardės ir patikino fotografavęs nusikaltėlio kiemą tam, kad žmonės žinotų, kaip jis atrodo.

Nuotraukoje įamžintas sąvartyną primenantis kiemas, užgriozdintas senais rakandais.
Kiemo gale stovi garažas, netoliese jo į krūvą sumesti krepšinio stovo tinklai, kopėčios ir krūva kažkokių nuolaužų.

Namas Klivlende, kuriame 10 metų buvo kalinamos trys moterys
Vienoje iš fotografijų užfiksuotas storas ritinys spygliuotos vielos, dar kitoje – masyvi grandinė. Kaimynui pavyko užfiksuoti ir kelis vaikiškus dviračius, kurie tokiame fone atrodo itin šiurpiai.

Sprendžiant vien iš fotografijų, praktiškai neįmanoma pasakyti, ar kieme esantys daiktai gali būti susiję su A. Castro byla. Tačiau jos bent jau padeda susidaryti vaizdą, kaip gyveno monstru pramintas amerikietis, savo namuose beveik dešimtmetį kalinęs tris pagrobtas jaunas moteris.

Nuotraukos taip pat atskleidžia, jog A. Castro greičiausiai buvo labai nelengva tiek metų nuo išorinio pasaulio slėpti, kas vyko už jo namo sienų. Pro langus pamatyti, kas namo viduje, praktiškai neįmanoma, jie buvo užkalti lentomis, netoliese garažo guli didžiulis gabalas ryškiai mėlynos brezentinės medžiagos.

Vienoje iš fotografijų užfiksuotas ir nedidelis veidrodėlis, pakabintas prie A. Castro lauko durų. Jo padėtis namų šeimininkui leido stebėti aplinką, ar niekas nesiartina.

Arielio Castro namas
52 metų A. Castro pateikti kaltinimai pagrobimu ir žaginimu. Jis kaltinamas 2002 metų rugpjūtį pagrobęs Michelle Knight, kuriai dabar 32 metai, 2003 metų balandį (likus dienai iki merginos gimtadienio) pagrobęs Amandą Berry, kuriai dabar 27 metai, ir 2004 metų balandį pagrobęs Giną DeJesus, kuriai dabar 23 metai.

DNR tyrimai atskleidė, jog A. Castro yra biologinis prieš šešerius metus A. Berry gimusios dukrelės tėvas.