Oligarchas naujuosius metus sutiko keturių šimtų žmonių kompanijoje, tarp kurių buvo ir kino režisierius George’as Lucas bei tokios Holivudo žvaigždės kaip Jake’as Gyllenhaalas ir Naomi Watts, skelbia britų leidinys „The Sun“. Publikuodamas vakarėlio nuotraukas, britų bulvarinis leidinys ragina atkreipti dėmesį į įspūdingą R. Abramovičiaus gyvenimo draugės Darijos Žukovos, besilaukiančios antrosios poros atžalos, suknelę.

Šventė prasidėjo apie dešimtą valandą vakaro ir truko iki pat vėlyvo ryto. Vakarėlio metu svečius linksmino roko grupė „Kings of Leon“. Nors anksčiau buvo skelbta, kad R. Abramovičiaus svečiams koncertuos pati Rihanna, tačiau dainininkė šventėje taip ir nepasirodė.

Kvietimo į įspūdingą šventę atsisakyti buvo priversta ir supermodelis Naomi Campbell – jai sutrukdė neseniai patirta kojos trauma.

Oligarchas iš Rusijos prabangią Naujųjų sutiktuvių šventę organizuoja jau ketvirtus metus iš eilės.

2012 metų sutikimo iškilmės V. Romanovui kainavo 8 mln. dolerių (21 mln. Lt), skelbia „The Daily Mail“. Kiek pinigų turtuolis išleido 2013 metų sutiktuvėms, neskelbiama, tačiau leidinys neatmeta galimybės, jog ši šventė galėjo kainuoti daugiau nei prieš tai rengtoji.

Kaip skelbia žurnalas „Forbes“, R. Abramovičius turtingiausių pasaulio žmonių sąraše užima 68-ąją vietą. Jo turtas vertinamas 12,1 mlrd. dolerių (31,67 mlrd. Lt). Šiuos duomenis leidinys publikavo pavasarį. O jau rudenį „Bloomberg Markets“ R. Abramovičiaus turtą vertino 14,7 mlrd. dolerių (38,48 mlrd. Lt) ir skyrė jam 51-ąją vietą turtingiausių pasaulio žmonių sąraše.

Namus Karibuose, anksčiau priklaususius Rockefellerių šeimai, 46 metų Rusijos oligarchas įsigijo 2009 metais už 59 mln. svarų (249 mln. Lt). Nuo tada turtuolis kiekvienais metais ten renkasi kartu su šeimos nariais ir artimiausiais draugais.