Trisdešimtmetė Sara Al Amoudi apkaltinta esanti beturtė prostitutė, apsimetanti princese, taip siekdama apgaulės būdu iš Londono būstų statytojų išvilioti prabangius butus, kurių vertė siekia 14 milijonų svarų (56,31 milijono litų). Moteris visus kaltinimus neigia.

S. Al Amoudi Aukščiausiajam teismui tvirtino galinti įrodyti savo turtingumą nesibaigiančiais apsipirkimais, į kuriuos nuolat leidžiasi. Ji tikina, kad tai jau virto priklausomybe ir ji netgi kreipėsi į medikus dėl šios problemos, praneša „Daily Mail“.

Londone būstų statyba užsiimanti 56 metų Amanda Clutterbuck ir jos verslo partneris 45 metų Ianas Patonas kaltina S. Al Amoudi jiems melavus, siekiant išvilioti milijonus paskolomis ir turtu, įskaitant išskirtinius butus Naitsbridže ir Belgreivijoje.

O štai princese prisistatanti S. Al Amoudi tvirtina turėjusi romaną su I. Patonu. Esą jis pasiskolino 5 milijonus svarų ( per 20 milijonų litų), kurios ji gavo iš Saudo Arabijos. Jos teigimu, skola buvo grąžinta perrašant jos vardu šešis prabangius butus Londone.

Moteris sakė: „Turiu problemą su apsipirkimu, lankausi pas gydytoją. Per pastaruosius du mėnesius kvepalams, tik kvepalams išleidau 912 tūkstančius svarų (3,668 milijono litų). Galiu parodyti jums nuotraukas“.

S. Al Amoudi teismui tvirtino esanti sąžininga moteris. Jos teigimu, šeima per pastaruosius dešimt metų jai davė 10 milijonų svarų (apie 40 milijonų litų), kuriuos ji laikė paslėpusi po savo lova.

„Bijau, kad esu priklausoma nuo pinigų leidimo, išleidžiu milžiniškas sumas grynųjų. Galiu lengvai išleisti nuo 50 tūkstančių iki 100 tūkstančių svarų (200-400 tūkstančių litų) per vieną apsipirkimą“, - aiškino moteris.

Teismas anksčiau išklausė Etiopijoje gimusio Londone baldų prekyba užsiimančio liudininko Negat Ali, kuris teigė, jog kaltinamoji yra buvusi prostitutė, kilusi taip pat iš Etiopijos.

S. Al Amoudi buvo pastebėta atvykstantį į teismą vairuotojo vairuojamu juodu „Rolls Royce“ su numeriu „HRH“ (angl. Jos Karališkoji Didenybė).