„Mes gavome daugiau nei 300 įžeidžiančių elektroninių laiškų, ir keliuose jų buvo grasinima mirtimi", - pranešė „Closer" ir pridūrė, jog apie laiškus buvo informuota policija.

Keturiolika grėsmingiausių L.Pieau skirtų laiškų buvo atiduota policijai. Viename jų buvo grasinama "niekada nepalikti jos ramybėje".

Prancūzijos savaitraščio "Closer" paskelbtos besideginančios Kembridžo kunigaikštienės nuotraukos vėliau pasirodė Danijos, Švedijos, Airijos ir Italijos žurnaluose.

Fotografuota karališkosios šeimoms atstovams atostogaujant Provanse, pilyje, priklausančioje karalienės Elizabeth II sūnėnui lordui Linley.

Nuotraukas paskelbus, L.Pieau teisinosi, kad jos nėra "nė kiek šokiruojančios".

"Jose matyti be viršutinės maudymosi kostiumėlio dalies besideginanti jauna moteris, kokių milijonus galima išvysti paplūdimiuose", - sakė ji naujienų agentūrai AFP.

Karališkosios šeimos advokatų prašymu, Prancūzijos civilinis teismas žurnalui uždraudė spausdinti ir toliau platinti minėtas nuotraukas. Karališkoji pora taip pat inicijavo baudžiamuosius procesinius veiksmus dėl Catherine nuotraukų, kad baudžiamojon atsakomybėn būtų patraukti "Closer" redaktorė ir fotografas ar fotografai, padarę tas nuotraukas.