Prancūzijos vyriausybei paskelbus, kad ji nepriims asmenų, atvykstančių iš Jungtinės Karalystės mažiausiai 48 valandas nuo vidurnakčio Vidurio Europos laiku, keleivių ir krovinių eismas bus sustabdytas ir tuneliu po Lamanšu.

Kaip skelbiama, klientams, užsisakiusiems keliones po šio laiko, rekomenduojama nekeliauti į terminalą, nes jie jau negalės kirsti Prancūzijos. Taip pat visiems keleiviams, vykstantiems į JK artimiausiomis dienomis, patariama prieš kelionę būtinai pasitikrinti kelionės ir apgyvendinimo JK taisykles, attkreipiant dėmesį, kad siena iš JK į Prancūziją bus uždaryta mažiausiai 48 valandoms.

Nors įmonės skuba spėti pergabenti prekes per Lamanšo sąsiaurį prieš Didžiajai Britanijai galutinai pasitraukiant iš ES prekybos struktūrų, Prancūzija pareiškė, kad „bus leidžiama vežti tik nelydimus krovinius“.

„Draudimas neturės įtakos žmonių ar prekių srautams į JK“, po susitikimo, kuriam pirmininkavo prezidentas Emmanuelis Macronas, pranešė vyriausybė.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)