23 metų dainininkė piktinasi, kad 276 moksleivės, kurias teroristai prieš du mėnesius pagrobė iš internatinės mokyklos Nigerijoje, dar nerastos, ir paragino „Boko Haram“ lyderius verčiau pagrobti ją ir daryti su ja, ką nori.

Interviu Vanguardngr.com ji sakė: „11 valanda vakaro ir žinot, apie ką galvoju? Tos mažos mergaitės, kur jos ir kas su jomis gali vykti. Taip tiesiog neteisinga. Jos pernelyg jaunos. Norėčiau galėti mainais pasiūlyti save...“

„Jos – nuo 12 iki 15 metų mergaitės, dėl Dievo. Aš vyresnė ir labiau patyrusi. Net jei 10-12 vyrų turi kiekvieną naktį mane paimti, man nerūpi. Tik paleiskit tas mergaites ir leiskit joms grįžti pas tėvus“, – sakė ji.

Neseniai A.Kyrian atskleidė, kad vis dar yra nekalta, ir pajuokavo: „Bet kuris vyras, nupirksiantis mano mamai privatų lėktuvą, kurį jai esu pažadėjusi, laimės mano širdį“.

A.Kyrian nėra pirma įžymybė, atkreipusi dėmesį į tas pagrobtas mergaites.

Tokios žvaigždės kaip Jada Pinkett Smith, Salma Hayek, Sylvesteris Stallone, Alicia Keys, Alyssa Milano, Queen Latifah ir Minnie Driver parėmė gegužę pradėtą Twitter.com kampaniją #BringBackOurGirls.