Savo tinklalapyje paskelbtame pranešime Paryžiaus policijos prefektūra išdėstė taisykles, skirtas deginimuisi viešoje vietoje ir populiariame Paryžiaus paplūdimyje „Paris Plages“, kuris kasmet įrengiamas Senos krantinėje.

Policija pažymėjo, kad „termometro stulpeliui pakilus keliais laipsniais, nedraudžiama apsirengti geriausiu maudymosi kostiumėliu ir susiradus nedidelį žolės kampelį ar atvykus į svetingą Senos krantinę pasitiesti savo paplūdimio rankšluostį“.

Pranešime pabrėžiama, kad maudomukų nederėtų vilkėti oficialiuose miesto parkuose ir kad miestiečių apranga turėtų būti „padori ir atitikti moralę bei viešąją tvarką“.

Tie asmenys, kurie vilkės nepadoriais drabužiais, gali būti nubausti mažiausiai 38 eurų (129 litų) bauda ir praleisti dvejus metus už grotų, jei siūlysis pasimylėti.

Tačiau skirtingai negu kituose Prancūzijos paplūdimiuose, Senos krantinėje draudžiama moterims degintis be viršutinės maudymosi kostiumėlio dalies ar visiškai nuogam.

„Bet koks krūtų ar genitalijų srities atidengimas yra laikomas seksualiniu ekshibicionizmu, kuris baudžiamas dvejais metais kalėjimo“, - perspėjo policija.