Vaizdo įrašas paskelbtas socialiniame tinkle „Facebook“, Rusijos užsienio reikalų ministerijos paskyroje. 

Vaizdo įrašas, kuriame S. Lavrovas mojuoja ranka ir plačiai šypsosi, sulaukė neįtikėtino populiarumo internete, rašo newsru.com. Šiuo vaizdo įrašu pasidalino pusantro tūkstančio vartotojų, jis dešimtis kartų skelbtas internetinėje svetainėje „Youtube“. Vaizdo įrašą pakomentavo M. Zacharova. 

„Daugelio socialinių tinklų vartotojų prašymu atskleidžiu BRICS viršūnių susitikime S. Lavrovo siųsto oro bučinio paslaptį. Jis buvo skirtas jo kolegei iš Pietų Afrikos, PAR tarptautinių santykių ir bendradarbiavimo ministrei Maite Nkoana Mashabane“, - „Facebook“ rašo M. Zacharova.

Komentaruose po šiuo įrašu vartotojai pavadino S. Lavrovą riteriu ir svarstė, ar jis kolegei iš PAR jaučia ką nors daugiau nei draugiškumą ir ar tik nereikėtų laukti vestuvių. 

65-erių S. Lavrovas yra vedęs, turi dukterį ir anūką. Nuo 2009 m. gegužės 11 d. užsienio reikalų ministrės pareigas einanti 52-ejų M. N. Mashabane – našlė. Jos vyras diplomatas Normanas Mashabane automobilių avarijoje žuvo 2007 m. Iš pirmosios santuokos ji turi keturis vaikus.
Šiuo metu S. Lavrovas dalyvauja Vienoje vykstančiose derybose dėl Irano branduolinės programos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)