Žmonės, dalijęsi ir komentavę šią nuotrauką, spėliojo, kad smarkiai ginkluoti sargybiniai gali saugoti aukšto rango politiką arba kokį nors oligarchą, rašo businessinsider.com.

Tačiau, A. Belovo teigimu, asmens sargybiniai saugojo visai ką kita: jie lydėjo buvusią Rusijos olimpinę gimnastę ir spėjamą prezidento Vladimiro Putino merginą Aliną Kabajevą.

Dabar jau pašalintame „Facebook“ įraše A. Belovas rašė: „Kaip manote, kas gali taip bijoti, kad net eidamas išgerti kavos kavinėne „Kofemanii“ vedasi ginkluotą apsaugą su automatiniais ginklais (nuotraukoje matyti tik pusė sargybinių)?

Ryžausi nepatingėti ir įėjau vidun pasidairyti. Taigi atsakymas man žinomas. Jeigu atspėsite, pavaišinsiu jus latė kava. Atnaujinimas: tinkle „Instagram“ atsakymas jau išsiaiškintas. Tai buvo olimpinė čempionė ir vieniša mama Alina Kabajeva“.

Į minimą fotografiją sureagavo tūkstančiai „Facebook“ ir „Vkontakte“ – didžiausio Rusijos socialinio tinklo – vartotojų.

Neseniai A. Kabajeva, septynerius metus išbuvusi parlamento nare, buvo nominuota vadovauti didžiausiai Rusijos žiniasklaidos priemonių valdančiajai bendrovei „National Media Group“. Anot rusiško tinklalapio „Znak“, A. Kabajeva jokiuose viešuose renginiuose nesirodė nuo kovo mėnesio.

Rusijos laikraštis „Moskovsky Korrespondent“ 2008 metais paskleidė gandą, kad V. Putinas ir A. Kabajeva slapta susižadėjo.

Pats V. Putinas tokius pranešimus atkakliai neigė. Kai V. Putinas pernai paskelbė išsiskyręs su savo žmona Liudmila Putina, jo atstovas spaudai viešai pareiškė, kad prezidento gyvenime nėra kitos moters.

Tačiau nuo to laiko rusai A. Kabajevą vis tiek vadina V. Putino „mergina“ – dalinai dėl juoko ir dalinai iš nuoširdaus smalsumo.