CNN praneša, kad Niujorko pareigūnai aiškinasi, kas nutiko per siaubingą išvyką motorine valtimi, pražudžiusią du žmones.

„Mes tiriame kiekvieną smulkmeną, - sako Roklando apygardos šerifas Louisas Falco. - Mes ketiname atkurti nelaimės veiksmą“.

Lindsey Stewart ir Brianas Bondas ketino susituokti rugpjūčio 10 dieną. Vėlų penktadienio, liepos 26 dienos, vakarą būsima nuotaka ir vestuvių pokylyje pabroliu turėjęs būti Markas Lennonas iškrito į vandenį, kai šešių su puse metro ilgio motorinė valtis atsitrenkė į vieną iš trijų statybinių baržų, sukabintų tarpusavyje netoli Tappan Zee tilto, esančio už 40 kilometrų nuo Manhatano.

L. Stweart kūnas buvo rastas šeštadienį, liepos 27 dieną. M. Lennono kūno paieškos užtruko iki sekmadienio ryto, kai greitaeigio katerio vairininkas paskambinęs policijai pranešė apie upėje pastebėtą lavoną.

Tai turėjo būti nedidelė iškyla laivu Hadsono upe nuo Piemonto Roklando apygardoje iki Teritauno. Būsimi jaunavedžiai pietavo restorane su draugais, vėliau L. Stewart ir B. Bondas sėdo į motorinę valtį kartu su dar trim draugais.

Mirtiną išvyką tiriantys pareigūnai kaip labiausiai tikėtinas nelaimės priežastis įvardija galimą alkoholio vartojimą ir prastą apšvietimą.