Pareigūnai praneša, kad gelbėtojai bando išlaisvinti 200 žmonių, įstrigusių nuo bėgių nuvažiavusiuose vagonuose. Avarijos vietoje dirba beveik 500 policijos pareigūnų ir gelbėtojų.

Liudytojai ir pareigūnai vietos žiniasklaidai sakė, kad keleivinis traukinys „Coromandel Express“ ir krovininis traukinys susidūrė netoli Balasoro, maždaug už 200 kilometrų nuo valstijos sostinės Bubanesvaro. Vietos pareigūnai sakė, kad per avariją nukentėjo ir kitas keleivinis traukinys, tačiau įvykių seka vis dar buvo neaiški.

Indijos ministras pirmininkas Narendra Modi pareiškė „sielvartaujantis dėl traukinių avarijos“ ir linkėjo sužeistiesiems greitai pasveikti.

Vietos žiniasklaida paskelbė vaizdus, kuriuose matyti šalia bėgių apvirtęs traukinio vagonas ir ant jo sulipę, regis, išgyvenusieji, taip pat aukas ištraukti mėginantys vietos gyventojai.

Geležinkelio avarijos Indijoje dažnos, tačiau pastaraisiais metais dėl didelių naujų investicijų ir atnaujintų technologijų geležinkelių sauga reikšmingai pagerėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją