Pandžabo vidaus reikalų ministras Shuja Khanzada su keliais kitais žmonėmis vis dar neištrauktas iš griuvėsių.

Per sprogimą įgriuvo to pastato Šadi Chano kaime Atoko rajone, 70 km į šiaurės vakarus nuo Islamabado, stogas, sakė pareigūnas Zahidas Saeedas.

„Iš griuvėsių ištraukti aštuonių žmonių palaikai“, – žurnalistams sakė Ravalpindžio komisaras Z.Saeedas, kuris pridūrė, kad tai buvo mirtininko išpuolis.

Atnaujinta 15:37. Per mirtininko išpuolį Atoko mieste Pandžabo provincijoje žuvo vienas iš Pakistano provincijos ministrų ir dar mažiausiai aštuoni žmonės, taip pat sugriauti ministro namai, skelbia "The Guardian".

Anot policijos pranešimų, dėl sprogimo įgriuvo namo stogas. Tuo metu name su dvidešimčia žmonių posėdžiavo Pandžabo provincijos vidaus reikalų ministras Shuja Khanzada.

Su Talibanu susijusi "Lashkar-e-Islam" grupuotė jau prisiėmė atsakomybę dėl mirtininko išpuolio. Grupuotė teigia, kad tai buvo atsakomieji veiksmai už prieš ją vykdomas karines operacijas. "Tokios atakos tęsis ir ateityje", - grasino grupuotės atstovai. Pandžabas yra Pakistano didžiausia ir turtingiausia provincija, todėl paprastai čia saugiau nei kitose šalies dalyse.