Skelbiama, kad abu vaikai iš Venetie kaimo patyrė su šalčiu susijusių traumų. Aliaskos valstijos policijos atstovas Kenas Marshas suteikti detalesnės informacijos apie mažylių būklę negalėjo.

Savo vaikus vienus namuose paliko, kaip pavyko išsiaiškinti, 37 metų Julie Peter. Ji sulaikyta pareiškus įtarimų sukėlus pavojų nepilnamečiams.

Skelbiama, kad vietos policijos pareigūnai gavo pranešimą pasirūpinti dviem mažamečiais 175 gyventojų turinčiame Venetie.
Kaip ir kitose Aliaskos bendruomenėse, čia pasitaiko ekstremalių temperatūrų, o žiemą termometro stulpelis neretai nukrinta žemiau 40 laipsnių šalčio.

Pareigūnai atokų kaimą pasiekė lėktuvu. Atvykę išsiaiškino, kad penkiametė su 18 mėnesių vaiku išėjo iš namų. Kiek laiko vaikai namuose buvo palikti vieni, kol kas nustatyti nepavyko. K. Marshas sako, kad jis kol kas negali pasakyti, koks vaikų ryšys su sulaikyta moterimi.

„Deja, daugiau informacijos šiuo metu neturiu“, – pareiškė atstovas.

Penkiametė persigando dingus elektrai, tad kartu su jaunesniu broliuku ar sesute (vaiko lytis nenurodoma) patraukė pas kaimynus. Pastarieji iškvietė pareigūnus.