Įvykio vietoje dirba būrys policijos ir medikų ekipažų.

Netrukus po pranešimų apie nukautus brolius teroristus, pasirodė informacija, jog šturmas prasidėjo ir Paryžiuje, žydų parduotuvėje, kurioje buvo laikomi penki įkaitai.

Prancūzijos spauda skelbia, kad teroristas nukautas, tuo tarpu informacija dėl įkaitų kol kas nėra aiški. Prancūzijos spauda skelbia, kad įkaitai nenukentėjo, tuo metu „Reuters“ duomenimis žuvo mažiausiai 4 įkaitai.

Prasidėjo šturmai

Dammartin en Goële miestelyje, kur buvo užspeisti broliai Kouachi, pasigirdo „garsūs trenksmai“ arba sprogimai, pranešė lefigaro.fr.

„Sky News“ pranešė, jog nuskambėjo keli sprogimai. Be to, prieš pat juos į miestelį esą įvažiavo keli furgonai su gerai ginkluotais kaukėtais pareigūnais.

Anot televizijos, sprogimus lydėjo ir šūvių garsai.

Taip prasidėjo brolių užimtų patalpų šturmas. Iš pastato, kuriame jie laikė įkaitą, rūko dūmai.

Damarten an Goelyje aidėjo 10 sekundžių trukusi šūvių tirada, po jos sekė keturi ar penki sprogimai, o tada pasklido dūmų debesys.

Pranešta, jog vyko didelis susišaudymas. Po to šūviai nutilo.

Prancūzijos pareigūnai apsupo pastatą šiauriniame Prancūzijos miestelyje, kur buvo ieškomi užpuolikai.

Buvo pranešta, kad įtariamieji islamistai sakė esantys pasiruošę mirti.

Prancūzijos vidaus reikalų ministras patvirtino, kad CTD spaustuvėje netoli Šarlio de Golio oro uosto yra ieškomi nusikaltėliai, surengę mirtiną išpuolį Paryžiaus satyrinio leidinio redakcijoje.

Sprogimai – ir Paryžiuje

Netrukus po spaustuvės šturmo, „Sky News“ pranešė, kad Paryžiuje, kur užsibarikadavęs įtariamas teroristas laikė mažiausiai penkis įkaitus, taip pat nugriaudėjo keli sprogimai.

Televizijos žurnalistė tvirtino girdėjusi šešis sprogimus.

Policijos pareigūnai žurnalistus stumė toliau nuo įvykio vietos.

Pareigūnai įsiveržus į parduotuvę buvo girdimi šūviai. Netrukus pasirodė informacija apie nukautą teroristą, pabėgusią jo bendrininkę ir žuvusius keturis įkaitus.