Pažymima, kad normatyvinių teisės aktų svetainėje buvo paskelbtas vyriausybės potvarkio projektas, kurį turi suderinti „laikinai Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo viršininko pareigas einantis generolas pulkininkas Viktoras Poznichiras“.

Kol kas neaišku, dėl kokios priežasties atsirado laikinasis Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo viršininkas.

SOTA rašo, kad, atsižvelgiant į tai, jog portale paskelbtas dokumento projektas, vargu ar V. Gerasimovas atostogauja, nes jo atostogos turėjo pasibaigti iki projekto suderinimo datos.

SOTA taip pat priminė, kad paskutinė naujiena apie V. Gerasimovo veiklą pasirodė vasario 26 d. – tada, remiantis Rusijos Federacijos gynybos ministerijos duomenimis, jis įteikė keletą apdovanojimų.

„Delfi“ primena, kad šių metų pradžioje V. Gerasimovas ilgai nesirodė viešumoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją