Vladimiras Putinas apie grupinį seksą ir kiti pasaulio lyderių pasisakymai sekso tema“, - taip pavadintas pikantiškų citatų rinkinys, kurį parengė „The Daily Beast“ redakcija.

„Johnas F. Kennedy buvo išradęs novatorišką priemonę nuo migrenos“, - rašo leidinys. Teigiama, kad šis JAV prezidentas Didžiosios Britanijos premjerui Haroldui Macmillanui kartą pareiškė: „Jeigu tris dienas neturiu moters, man siaubingai pradeda skaudėti galvą“.

Dar vienas novatorius iš Baltųjų rūmų – Billas Clintonas. Jis pasiūlė originalų būdą, kaip nuslėpti nesantuokinius ryšius. Po skandalo su Monica Lewinsky šis prezidentas teisme pareiškė, kad viskas priklauso nuo angliško žodelio „is“ interpretacijos.

„Viena, kai tavęs klausia, ar tu kada nors turėjai santykių su šia moterimi, ir visai kas kita, jei klausia, ar turite intymių santykių šiuo momentu? Jei klausimas būtų užduotas esamuoju laiku, atsakyčiau „ne“ ir tai būtų visiška tiesa“, - aiškino B. Clintonas.

Buvęs Italijos ministras pirmininkas Silvio Berlusconi, garsėjęs bunga bunga vakarėliais ir daugybe romanų su moterimis, kartą juokavo: „Paklaustos, ar norėtų su manimi pasimylėti, 30 proc. moterų atsako „Taip“, o likę 70 proc.: „Ką? Dar kartą?!“.

Svingerių vakarėlių lankytojams vertingą patarimą davė Dominique`o Strausso –Kahno advokatas. Jo ginamasis buvo kaltinamas tuo, kad per vakarėlius kabinėjosi prie prostitučių, kalbindamas jas pasimylėti.

„Tokiuose vakarėliuose žmonės ne visada būna apsirengę. Nagi, pamėginkite atskirti nuogą prostitutę nuo bet kurios kitos nuogos moters!“, - pareiškė buvusio Tarptautinio valiutos fondo vadovo advokatas.

Gali būti, kad Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II sutuoktinis, princas Philipas jam pritartų. „Nemanau, kad prostitutė yra padoresnė už žmoną. Jos abi daro tą patį“, - yra sakęs princas.

„The Daily Beast“ išsklaido mitą ir apie karalienę Viktoriją, kuri siejama su puritoniškomis moralės normomis. Anot leidinio, pati karalienė labai mėgo seksą. Teigiama, jog kartą princas Albertas net pasislėpė nuo jos, užsirakindamas duris, o Viktorija beldėsi į duris ir šaukė: „Atidaryk! Juk aš karalienė!“.

„The Times“ publikacija pavadinta be užuolankų: „Pasaulio lyderių sekso patarimai“. „V. Putinas prisijungė prie lyderių, pasidalijusių abejotinais seksologijos patarimais, panteono“, - rašo laikraštis.

Jis pateikia kelis pavyzdžius. Ugandos diktatorius Idi Aminas, turintis penkias žmonas ir maždaug 45 vaikus, tikino, kad vyriškų galių jam suteikia apelsinai (per dieną reikia suvalgyti 40 vnt.).

Мао Dzedunas, gydydamasis nuo vienos venerinės ligos, atsisakė susilaikyti nuo lytinių santykių. „Jeigu man tai nekenkia, tuomet nesvarbu. Aš apsivalau savo moterų kūnuose“, - pareiškė jis savo asmeniniam gydytojui.