Nustatyta, kad minėtoji moteris tapo smurto artimoje aplinkoje auka, tačiau šiuo metu ji saugi, praneša policijos pareigūnai.

Nuo tos dienos, kai stebėjimo kamerų vaizdo įrašas buvo išplatintas internete, sunerimę žmonės iš viso pasaulio ėmėsi ieškoti mįslingosios moters, norėdami išsiaiškinti jos tapatybę ir likimą.

Policijos teigimu, jie į namus atvyko trečiadienį, reaguodami į vieno nusižudyti grasinusio vyro skambutį. Atvykę į incidento vieną, jie rado nebegyvą 49 metų minėtosios moters vaikiną su šautine žaizda. Spėjama, kad vyras nusižudė.

32 metų moteris minima jo atsisveikinimo laiške, tačiau namuose pareigūnai jos nerado.

Jie vis dar negali nieko pasakyti apie bene labiausiai gluminančią detalę, užfiksuotą vaizdo įraše – atrodo, tarsi moters būtų buvusi supančiotomis rankomis, tačiau išsilaisvino.

Policijos pareigūnas Scottas Spenceris sako, kad kol kas išsiaiškintos ne visos incidento detalės ir aplinkybės, bet patikino, kad šiuo metu ji jaučiasi gerai ir yra saugi, vyksta tyrimas.

Skelbiama, kad namai, į kurių duris moteris skambino, yra „Sunrise Ranch“. Vienas prisistatyti nepanoręs vietos gyventojas žurnalistams iš „ABC News“ sakė, kad moteris skambino į kelių aplinkinių namų duris, tačiau, kai žmonės atidarydavo duris, ji jau būdavo dingusi.

7 sekundžių trukmės šiurpiu vaizdo įrašu buvo pasidalinta daugiau nei 32 tūkst. kartų, jis sulaukė daugiau nei 8600 komentarų.

Vaizdo įraše matoma, kaip vien marškinėlius vilkinti basa išsigandusi moteris išnyra iš šalia namo esančio krūmo, o nuo jos riešų kabo kažkas, primenantis nutrauktus pančius.