Puskarininkį Joey Johnsoną paralyžiavo po 2012 m. įvykusios motociklo avarijos. Kartu su draugais jis sukonstravo įtvarą, su kuriuo jam per vestuves pavyko pakilti iš neįgaliojo vežimėlio, rašo „The Independent“.

Vestuvių planuotoja dirbanti nuotaka Michelle pati organizavo vestuves, tačiau apie jai ruošiamą siurprizą nė nenutuokė.

Kai jaunieji prisiekė vienas kitam amžiną meilę, Michelle buvo nuvesta į kitą patalpą, iš kurios stebėjo, kaip jos vyras stojasi iš neįgaliojo vežimėlio.

Jaunavedžiai šoko skambant Christinos Perri „A Thousand Years“, o svečiai stebėjo šį neįtikėtinai jautrų šokį.

„Kai Michelle įžengė, visi nutilo, ji nesuprato, kas vyksta“, - pasakojo vestuvėse dalyvavusi fotografė Jennifer Davis iš „LinneaLiz Photography“.

„Joey šiam šokiui ruošėsi keletą mėnesių, o jam padėję bičiuliai iš kariuomenės laikų sukėlė dar daugiau emocijų dalyvavusiems vestuvėse. Buvo nuostabu ne tik fotografuoti, bet ir tai išgyventi“, - pridūrė ji.

Pora susipažino 2012 m. kantri muzikos koncerte, praėjus vos keliems mėnesiams po to, kai J. Johnsonas grįžo iš 10 mėnesių trukusios karinės tarnybos Afganistane.

Tuo metu jį vargino potrauminis stresas, todėl važinėjimas motociklu jam padėjo atsigauti.

Per vieną iš tokių pasivažinėjimų jis pateko į avariją. Vyrui buvo pažeistas stuburas, jo kūnas nuo krūtinės ląstos buvo paralyžiuotas.

Mergina nesitraukė nuo J. Johnsono visą reabilitacijos periodą, o šiais metais pora nusprendė susituokti.

Šį vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Vimeo“ peržiūrėjo tūkstančiai vartotojų.