Šią informaciją žiniasklaidai patvirtino LLR generalinės prokuratūros svetainė. Apie P. Dremovo žūtį skelbia ir naujienų agentūra „Interfax“, rašo newsru.com.

P. Dremovo automobilis buvo susprogdintas Pervomaisko miesto rajone. P. Dremovas, kurį prokuratūra vadina „šeštojo atskirojo kazokų motorizuoto šaulių pulko“ vadu, žuvo. Jo vairuotojas liko gyvas.

„Į įvykio vietą išvyko operatyvinės LLR generalinės prokuratūros ir LLR vidaus reikalų ministerijos grupės“, - skelbiama svetainėje.

Su Rytų Ukrainos separatistais siejamas tinklalapis „NewsFront“, pavadinęs P. Dremovą „legendiniu vadu“, praneša, kad jo vairuotojas vėliau nuo patirtų sužalojimų mirė.

Skelbiama, kad P. Dremovas vyko į Stachanovą, kur M. Gorkio kultūros rūmuose turėjo įvykti iškilminga jo ir vienos Rusijos pilietės santuokos sudarymo ceremonija.

2015 metų gegužę žuvo kitas garsus veikėjas, vadovavęs vienai iš grupuočių, kontroliuojančių „Luhansko liaudies respublikos“ teritoriją – Aleksejus Mozgovojus iš brigados „Prizrak“. Žiniasklaida šį pasikėsinimą siejo su kova dėl įtakos sferų.