Jo teigimu, tėvai palankiai sutiko žinią apie nėštumą, kita vertus jis būgštauja, kad jie gali mėginti atversti jį tuo, kuo jis buvo.

„Mama jau sakė, kad būsiu gera motina, o aš atsakiau: „Ne, geras tėvas.“ Jai teks su tuo susitaikyti, nenorėčiau susipykti dėl jų pačių anūko“, – sakė jis.

Vyriškis sulaukė ir nepalankios tetos reakcijos. „Ji domėjosi, ar liausiuosi kvailioti ir vėl tapsiu moterimi, klausė, ar atsisakysiu naujo kvailo vardo, – pasakojo jis. – Stebėjosi, kaip žadu eiti prieš visuomenę, juk vyrai negimdo vaikų.“

Vyriškis aprašė vargus savo interneto tinklaraštyje, kurį dėl transseksualių tėvų pašalino iš interneto.

Jis gimė moteriškos lyties, suaugęs pasikeitė lytį, vardą, pavardę ir jau penkerius metus gyvena kaip vyras. Dar vartodamas gydytojų skirtus hormonus, jis nusprendė pastoti su savo kiaušinėliais nuo vyriškos lyties partnerio (su juo jau išsiskyrė). Liovusis vartoti hormonus, gimda vėl galėjo atlikti savo funkcijas, tad jis sėkmingai pastojo ir pernai kovą pagimdė dukterį, kurią vadina savo mažuoju angelėliu. Jo atvejis – ketvirtas pasaulyje.

Jis teigė: „Aš – ne pirmas ir ne paskutinis pagimdęs kūdikį vyras. Deja, mūsų iki galo nepriima ir nesupranta, dar teks nueiti ilgą kelią.“

Vyras dukters labui nori likti anonimu, be to, dalis jo draugų nė nežino, kad jis kadaise buvo moteris.