Sprunkantis nuo policijos automobilis pateko į avariją Jelgavoje, Langervaldes gatvėje. Vairuotoja ir keleiviai – penki nepilnamečiai paaugliai nugabenti į medicinos įstaigą, pranešė Delfi.lv.

Miesto policija iškėlė vairuotojui baudžiamąją bylą ir kelias administracines bylas dėl administracinių pažeidimų, susijusių su kelių eismo įvykiu. Incidento metu paaugliai galėjo būti apsvaigę nuo alkoholio, todėl atliekama ekspertizė.

Bėgimą nuo policijos paaugliai filmavo ir tiesiogiai publikavo socialiniame tinkle. „Žodžiu, čia – vlogas, mus seka „šiukšlės“, – pareiškė viena „Volkswagen“ keleivė.

Gaudynių metu automobilį vairavo nepilnametė mergina, šalia jos sėdėjo kita mergina, galinėje sėdynėje – mergina ir du vaikinai. Tiesioginė transliacija baigėsi tuo, kad mergina guli greitosios pagalbos automobilyje.

Įmonė „CityBee“ pakomentavo incidentą su savo automobiliu Jelgavoje.

„Galime patvirtinti, kad birželio 24-osios vakarą Jelgavoje į avariją pateko vienas iš mūsų automobilių „VW T-Roc“. Šis eismo įvykis mus stipriai nuliūdino, nors svarbiausia, kad nė vienas iš mašinoje buvusių žmonių sunkiai nenukentėjo.

Mūsų sistema, įspėjanti apie greičio viršijimą, iš karto užfiksavo pažeidimą ir savininko profilis apie tai buvo informuotas. Nedelsiant ėmėmės priemonių, užblokavome vartotojo profilį ir pranešėme apie įvykį policijai. Taip pat patys atliekame tyrimą ir aiškinamės avarijos detales“, – pranešė „CityBee“.

„Mes pateikiame policijai visą tyrimui reikalingą informaciją. Mūsų registracijos proceso metu griežtai tikrinami dokumentai ir asmens dokumentai, taip buvo tikrinamas ir šis profilis. Naudotis vienu profiliu griežtai draudžiama, ypač nepilnamečiams asmenims, kuriems neleidžiama vairuoti automobilio“, – pabrėžė įmonės atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)