Socialiniuose tinkluose publikuojami vaizdo įrašai, kuriuose įamžintas didelis viesulas, rugpjūčio 18 dieną siautęs Krymo Sakų rajone. Panašu, kad daugiaaukščio dydžio viesulas žmonių pernelyg neišgąsdino, jie masiškai ėjo į gatvę filmuoti stichijos šėlsmo, skelbia korrespondent.net.

Filmuotoje medžiagoje matoma, kaip viesulas nuo žemės kelia viską, kas pasitaiko jo kelyje. Krymo nepaprastųjų situacijų tarnyba skelbia, kad viesulas siautėjo Novoozernoje kurortiniame miestelyje.

Remiantis pirmine informacija, niekas nenukentėjo. Rusijos „Telegram“ kanalas „Baza“ skelbia, kad stichijos šėlsmas apgadino kelis automobilius ir fermą.

„Kryme viesulas nunešė stručių fermą. Be stručių nukentėjo ir dešimčių fermos darbininkų ir lankytojų automobiliai“, – teigiama įraše.

Socialiniuose tinkluose dabar juokaujama, kad pati gamta rusams siunčia žinią nešdintis iš Krymo. Maža to, ukrainiečiai juokauja ir apie diversiją bei klimatinio ginklo panaudojimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)