Maskvos meras Sergejus Sobianinas paskelbė apie dar vieną bepiločio lėktuvo ataką Maskvoje. Apie tai jis rašė „Telegram“, praneša „Ukrinform“.

„Šiąnakt Ramensky rajone oro gynybos pajėgos sustabdė bepiločio lėktuvo ataką prieš Maskvą“, – rašė Sobianinas.

Jo duomenimis, sunaikinimų ir aukų nuolaužų kritimo vietoje nėra.

Rostovo prie Dono centre įvyko sprogimas ir gaisras. Tai praneša vietiniai „Telegram“ kanalai.

„Rostovo prie Dono centre įvyko sprogimas“, – rašo vienas iš kanalų.

Vėliau tas pats „Telegram“ kanalas pranešė, kad sprogimas įvyko netoli Rusijos Federacijos Pietų karinės apygardos būstinės.

Vėliau Rostovo srities gubernatorius Vasilijus Golubevas sakė, kad Rostove buvo suaktyvinta priešlėktuvinė gynyba ir numušti du dronai.

„Pagal nurodytą informaciją oro gynybos priemonėmis buvo numušti 2 UAV, vienas nukrito už miesto, vakarinėje Rostovo dalyje, kitas centre, Puškino g. rajone. Buvo apgadinti automobiliai. Vienas žmogus buvo sužalotas ir atsisakė gultis į ligoninę. Atliekami tyrimo veiksmai“, – rašė Golubevas.

Kaip pranešė „Ukrinform“, Rusija pripažino, kad Ukrainos dronas Diaghilevo aerodrome apgadino tris Tu-22M3.

Apie dar vieną rengtą ataką „Telegram“ pranešė ir Rusijos Federacijos Briansko srities gubernatorius Oleksandras Bogomazas. Jis paskelbė, kad naktį buvo numuštas tariamai Ukrainos dronas.

„Rusijos Federacijos gynybos ministerijos pajėgos virš Briansko rajono sunaikino nepilotuojamą orlaivį. Aukų ar žalos nebuvo. Operatyvinės tarnybos dirba vietoje“, – rašė Bogomazas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją