Iš kovos pasitraukus respublikonei N. Haley, D. Trumpas gali savo dėmesį nukreipti į konkurentą J. Bideną. Taigi, dar partijų vidinių rinkimų metu D. Trumpas jau gali vykdyti nacionalinę rinkiminę kampaniją. Vis dėlto dabar bus stebima, ar atsiras daugiau kandidatų.

„Abi partijos dabar labai akylai stebės, ar neatsiranda trečias, galbūt ketvirtas potencialus nepriklausomas kandidatas. Jei pagal populiarumą toks kandidatas iškiltų, kai rugsėjo-spalio mėnesiais vyks debatai, tokį kandidatą ar kandidatę reikėtų įtraukti į debatus. Šiuo metu nei vienas, nei kitas kandidatas to nenorėtų. Juolab priklausomai, koks kandidatas galėtų iš vienos ar kitos partijos nuiminėti balsus. Šiandienos reitingai tarp D. Trumpo ir J. Bideno yra praktiškai lygūs“, – teigia A. Pemkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)