„Monica mėgino gyventi toliau, tačiau ją persekioja romano su Billu košmaras, - „National Enquirer“ pasakojo viena M. Lewinsky draugė. – Jai tuoj sueis 40 metų, o ji vis dar vieniša. Ji verda pykčiu, kad prieš visą pasaulį buvo sugadinta jos reputacija“.

M. Lewinsky dėl savo knygos kol kas nėra pasirašiusi jokio kontrakto, bet kelios leidyklos yra susidomėjusios šia mintim, pažymėjo šaltinis.

„Monica gali papasakoti apie nepasotinamą Billo troškimą mylėtis trise, kelti orgijas ir naudoti įvairiausius sekso žaisliukus“, - tvirtino M. Lewinsky draugė. Ji taip pat sakė, kad pasirodžius šiai knygai, B. Clintonas pasigailėtų „pavadinęs savo žmoną Hillary Clinton „šalta žuvimi“ ir juokavęs apie neegzistuojantį jųdviejų seksualinį gyvenimą“.

„Ji gali prisiminti viską, ką Billas sakė apie Hillary, įskaitant faktą, kad jis nemanė esąs vienintelis, kuris ieško meilės už santuokos ribų“, - sakė šaltinis.

Teigiama, kad H. Clinton įtūžo, nes atvira knyga gali pakenkti jos viltims kada nors siekti prezidento posto.

„Daugelį metų Monica mėgino apginti Billą, būdama jam lojali, nors jis nebuvo to vertas. Tačiau ji daugiau taip nesijaučia. Jos memuarai gali tapti baisiausiu jo košmaru“, - pažymėjo šaltinis.

Teigiama, kad už Billo paslapčių paviešinimą M. Lewinsky buvo pasiūlyta iki 12 mln. dolerių (31,7 mln. litų).