„Jos Aukštybė Monako kunigaikštienė Charlene vėlai trečiadienį buvo skubiai įvežta į ligoninę greitosios pagalbos automobiliu, susmukusi dėl labai smarkios ausies, nosies ir gerklės infekcijos, kurią ji susigriebė gegužę, komplikacijų“, – sakoma pranešime.

„Kunigaikštienės medicinos komanda šiuo metu vertina jos būklę, bet patvirtino, kad kunigaikštienės būklė stabili“, – pridūrė jos fondas.

„Jis buvo išrašyta. Ji buvo išrašyta šį rytą“, – naujienų agentūrai AFP sakė kunigaikštienės fondo direktorė Chantell Wittstock.

„Gydytojai tebesiaiškina, kas tiksliai nutiko“, – pridūrė ji.

Pietų Afrikoje gimusi 43 metų kunigaikštienė, kunigaikščio Alberto II žmona, rugpjūtį buvo operuota, bet apie jos sveikatos būklę viešai buvo paskelbta labai mažai informacijos.

Naujausias incidentas yra „sveikimo dalis“, teigė Ch. Wittstock. „Jai labai skaudėjo“, – paaiškino fondo vadovė.

Buvusi Pietų afrikos olimpinė plaukikė ištekėjo už kunigaikščio Alberto 2011 metais. Jųdviejų sūnus Jacques (Žakas) dabar yra 700 metų gyvuojančios Grimaldi giminės sosto įpėdinis.

Pastarosiomis savaitėmis Europos gyvenimo būdo žurnalai kėlė prielaidą, kad karališkoji pora yra priartėjusi prie skyrybų.

Charlene jau kelis pastaruosius mėnesius gyveno Pietų Afrikoje, o žiniasklaidos pranešimuose teigiama, kad nori įsigyti namą savo tėvynėje.

Alberto II tėvai buvo Monako kunigaikštis Rainier III (Renjė III) ir Grace Kelly – amerikietė kino aktorė, žuvusi per automobilio avariją 1982 metais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)