Kaip praneša UNIAN, atitinkama informacija paskelbta oficialiame Tuvos Respublikos tinklalapyje.

Gautomis žiniomis, vienas avinas buvo perduotas mobilizuotojo broliui, trečios grupės invalidui.

Kaip informuoja Tuvos valdžios atstovai, gyvas dovanas dalija regiono rajonų administracijos žemės ūkio valdybų darbuotojai. Kaip teigia žemės ūkio ir maisto ministras Sergejus Ondaras, šį darbą planuojama užbaigti iki savaitės pabaigos.

„Šiandien po municipalinius centrus pradėjome išvežioti miltus, bulves ir kopūstus, į Kyzylo meriją jau nuvežta tiek miltų, tiek bulvių. Tolesnį humanitarinės pagalbos transportavimą gavėjams turi užtikrinti municipalinės valdžios“, – apie kitokios rūšies paramą šauktinių šeimoms praneša Tuvos valdžia. Maža to, daugumoje rajonų mobilizuotųjų šeimoms pradėtos dalinti anglys.

Kaip skelbia „B-Sibir“, rugsėjo 29 dieną respublikos karinis komisaras Demiras Artynas pareiškė, kad regione jau surinkta mobilizuotų asmenų kvota.

Rugsėjo 21 d. Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas paskelbė „dalinę mobilizaciją“. Pasak Rusijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu, ketinama mobilizuoti apie 300 tūkst. žmonių. Vėliau pasirodė pranešimų, kad mobilizuojamųjų skaičius Rusijoje gali pasiekti milijoną žmonių.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)