Anksčiau oro uostas paskelbė stabdantis skrydžius iki šeštadienio vidurdienio, bet vėliau skrydžiai buvo atšaukti iki sekmadienio 6 val. ryto vietos laiku (7 val. Lietuvos laiku).

Žmonių prašoma iš viso nekeliauti. Miuncheno oro uosto atstovas spaudai paragino keleivius pasitikslinti skrydžių informaciją su tomis oro linijomis, su kuriomis jie planuoja skristi.

Tuo metu „Lufthansa“ oro linijų atstovas spaudai nurodė, kad skrydžių atšaukimas Miuncheno oro uoste paveiks ir kitus miestus. Pavyzdžiui, taip pat yra rimtų apribojimų Frankfurte.

Vokietijoje taip pat sutriko traukinių eismas, ypač aplink Miuncheną. Medžiai nuvirto ant geležinkelio bėgių, o elektros linijos apledėjo. Traukinių reisai į Miuncheno centrinę stotį ir iš jos buvo atšaukti. Keleiviams Ulme ir Miunchene naktį teko miegoti traukiniuose.

Bavarijos sostinėje sutriko metro, autobusų ir tramvajų eismas, o keliuose buvo daugybė avarijų. Manoma, kad traukinių eismo sutrikimai gali tęstis iki pirmadienio.

Vokietijos meteorologinė tarnyba prognozuoja, kad snygis šalies pietuose ir pietryčiuose tęsis iki šeštadienio popietės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją