Apie gynėjo mirtį instagrame pranešė jo sūnėnas Danielius. „Olegas Vasiljevičius Mudrakas – majoras, didvyris, žmogus iš plieno, mano dėdė, mano brolis, mano atrama, mano pasididžiavimas, mano švyturys ir charakterio pavyzdys“ – rašė jis.


Mirties priežasties jis nenurodė. „Azov“ vado Denyso Prokopenkos žmona Jekaterina instagramo istorijų skiltyje paskelbė žinutę, kurioje teigiama, kad 35-erių metų amžiaus O. Mudrakui sustojo širdis.

O. Mudrakas dalyvavo ginant uostamiestį Mariupolį, kuris nuo 2022 m. kovo mėnesio pradžios buvo apgultyje.

Tada pulko „Azov“ ir kitų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų padalinių kovotojai buvo užblokuoti plieno gamykloje „Azovstal“. Praėjusių metų gegužę O. Mudrakas pateko į rusų nelaisvę.

Jam pavyko išgyventi teroro aktą Olenivkos kolonijoje. Jo nuotraukas, padarytas prieš patekimą į nelaisvę ir nelaisvėje, savo tviterio paskyroje paskelbė žurnalistas Stanislavas Asejevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)