Remiantis registro duomenimis, Ivanas Sečinas mirė vasario 5 dieną. Dėmesį į tai atkreipė vienas iš buvusių „Jukos“ vadovų Leonidas Nevzlinas. Viešai apie Ivano Sečino mirtį nebuvo pranešta.

„Mediazona“ rašo, kad įrašą registre patikrino ir įsitikino, kad jis tikrai susijęs su 1989 metais gimusiu Ivanu Sečinu, gyvenusiu Maskvoje, adresu Švedijos akligatvis Nr. 3. RBK minimu adresu esantį namą įvardija kaip „Putino bendrininkų namą“, ir rašo, kad ten gyveno ir pats Igoris Sečinas.

Apie Ivano Sečino mirtį skelbia ir anoniminis „Telegram“ kanalas VČK-OGPU. Kanalo šaltinis tvirtina, neva oficiali Sečino jaunesniojo mirties priežastis – „atitrūkęs trombas“.

Nuo 2014 metų kovo Ivanas Sechinas dirbo „Rosneft“. 2015-aisiais jis gavo apdovanojimą iš Vladimiro Putino.

Iš viso Igoris Sechinas, kuris yra artimas V. Putino bendrininkas, remiantis atvirais šaltiniais, susilaukė trijų vaikų – dukters Ingos ir sūnaus Ivano iš pirmosios santuokos bei dukters Varvaros iš antrosios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)