Tai patvirtino administracijos spaudos tarnybos darbuotojas Jurijus Žarovas, rašo newsru.com. 

„Ne visi iš jų bus visiškai panaikinti – kai kurie bus prijungti prie kitų departamentų“, - aiškino jis. Paklaustas apie administracijos darbuotojus, kurių šiuo metu yra 781, J. Žarovas atsakė, kad artimiausiu metu jų skaičius sumažės iki 404. 

Gubernatoriaus patarėjas Aleksandras Borovikas išvakarėse nurodė, kad Odesos srities administracijoje po pertvarkų liks vos 12 departamentų iš 27. Pasak jo, „administracija taps lengviau valdoma, sumažės nereikalingų ir besidubliuojančių padalinių“. A. Borovikas pažymėjo, kad „anksčiau 30 proc. srities administracijos kompiuterių apskritai nebuvo naudojami darbui“. „Jais buvo žaidžiama ir naršoma internete asmeniniais reikalais. Planuojama, kad iš 781 darbuotojo liks 404. Dėl darbo naujoje komandoje jau gavome 3141 anketą“, - sakė jis.   

Praėjusį pirmadienį M. Saakašvilis atleido visus dviejų administracijos padalinių darbuotojus. Iš pareigų buvo atleista iš viso 20 žmonių, dirbusių vidaus audito ir bendradarbiavimo su teisėsauga bei kovos su korupcija departamentuose. 

„Tiems, kas dar nesuprato, gaudysime korumpuotus pareigūnus kiekvieną dieną ir ištisą parą. Šie veiksmai vis stiprės kiekvieną dieną, kol visiškai pasikeis teisėsaugos organų veiksmų pobūdis“, - „Facebook“ paskyroje tuomet rašė M. Saakašvilis. 

Anot Odesos srities administracijos svetainės, šiuo metu darbui M. Saakašvilio komandoje ieškoma 50 naujų darbuotojų, kurie dirbs Investicijų ir plėtros agentūroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (286)